Monday, January 25, 2010

Μέχρι να πεθάνετε θα δουλεύετε ρε σκυλιά...

...μας λέει με άλλα λόγια η έκθεση της βρετανικής Επιτροπής Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (που μόνο δικαιώματα μας χαρίζει τελευταία!). Δε φτάνει που θα πρέπει να φτύνει αίμα ο κάθε νέος για να βρεί δουλειά, μόλις βρεί, θα καταδικαστεί σε ισόβια δουλεία χωρίς σύνταξη και χωρίς τέλος(δε μας είπανε άραγε τι σκοπεύουνε να κάνουν με τις κρατήσεις για τα συνταξιμα χρόνια!; Χαμένα λεφτά; ή βοήθεια εξ ημών για την κρίση βρε αδερφέ!)!

Επειδή καποιοι ανέραστοι παραδόπιστοι δεν έχουνε να κάνουνε τίποτα στη ζωή τους εκτός απο δουλειά, προσπαθούνε να μας πείσουνε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να δουλεύει και μετά τα όρια σύνταξης. Εξαιρούνται οι πολιτικοί φυσικά! Αυτοί μπορούνε να δουλεύουνε με κατώτατο όριο τα 102, γιατι αγαπανε πολύ τι δουλειά τους, δουλεύουνε αφιλοκερδώς (κάτι σαν Hobby θα λέγαμε) και φυσικά...παραγουνε ΕΡΓΟ!! (το έργο με δύο @@ παρακαλώ!)

Υπάρχουνε και άλλοι βέβαια που δε μπορούνε να σταματήσουνε γιατί θα πεθάνουν από κατάθλιψη...άστες αυτές τις ψυχές να δουλεύουνε αντί ψυχολόγου, ΕΜΑΣ όμως, γιατί μας πειράζεις ρε δικέ μου;;;

Οπότε μπαρμπαδες μου, μη τρελαίνεστε αν δεν γίνετε διευθυντάδες μέχρι τα 60 σας, έχετε ακόμα να αποδείξετε στη κοινώνία ότι όοοοοχι δεν έιστε τεμπέληδες (ποτέ να μη κολήσουμε αυτή τη ρετσινια Θεέ μου) και ότι ναι(!) μπορείται να ξεζουμιστείτε μέχρι τελους!

Με τις υγείες σας και καλή βδομάδα!

http://www.skai.gr/articles/news/world/Δουλειάκαιμετάτησύνταξηπροτείνειβρετανικήέκθεση/

2 comments:

PeachyReek said...

Ίσως πρέπει να συνταχθούμε με τους αγρότες στους δρόμους με αίτημα το "δικαίωμα στην τεμπελιά".

Unknown said...

Everything is ok!!

http://www.youtube.com/watch?v=2J0ikG4XpTs